In Opdracht

Ik schilder graag in opdracht, vooral mensen boeien mij. Aan de hand van foto’s en, indien mogelijk, ook poseersessies schilder ik portretten en figuren. Realistisch maar op een schilderachtige impressionistische manier.

Mooie momenten zijn de moeite waard om vast te leggen in een schilderij, Heeft u zo’n moment beleefd, zoals een huwelijk, jubileum, verjaardag, een vakantie herinnering of zomaar een mooi moment, en wilt u dit als blijvende herinnering in een schilderij laten verbeelden? Op basis van foto’s en na overleg over de wensen maak ik een “after-paint” schilderij van dit speciale moment. Er is veel mogelijk: formaat, materiaalgebruik, speciale wensen. Ik streef er altijd naar zoveel mogelijk gelijkenis te krijgen. Het duurt gemiddeld 4 weken en de kosten zijn afhankelijk van de aard van de opdracht: vanaf €600,- (80×100 acryl) ex. 9%btw en verzendkosten.

Wil je een portretschilderij laten maken? Ook daar werk ik heel graag aan en heb ik veel ervaring in. Dit kan op basis van foto’s en/of poseersessie(s) in acrylverf of olieverf op doek. Kosten en duur zijn afhankelijk van de opdracht.

Geïnteresseerd? Kijk eens naar mijn selecties portret of foto.

foto
Portret