In Opdracht

Is er een belangrijke gebeurtenis, huwelijk, jubileum, verjaardag, vakantie herinnering of zomaar een mooi moment en je wilt dit, als blijvende herinnering, in een schilderij laten vastleggen? Of wil je een portretschilderij laten maken? Een modern en hedendaags cadeau?

Aan de hand van foto’s of poseer sessies geef ik jouw idee vorm en kleur. Denk je aan een schilderij op doek of een schilderij op paneel? Kies je voor bv olieverf of acrylverf? Welke afmeting heb je in gedachten? In de vorm van een portret of een impressie? Het portret biedt de meeste ruimte qua mogelijkheden. Een impressie legt een indruk vast als schilderij op doek. Op basis van foto’s biedt dit ruimte en tijd voor overleg, wensen en detaillering. Bij uitzondering is het mogelijk om op locatie (zg. “Live Paint”) een impressie te schilderen. Op deze locatie wordt dan in 4 uur een schilderij op doek gemaakt. Je kunt de vorderingen dan met eigen ogen zien, waarbij de hoofdpersonen zo realistisch mogelijk worden afgebeeld met oog voor de omgeving waarin men zich bevindt.

Geïnteresseerd? Kijk eens naar mijn selecties portret, foto of locatie en in het document hieronder naar de mogelijkheden qua prijs, afmetingen en realisatie.

foto
locatie
Portret